Terugkomdag 2024 - het Beelddenkende Brein

Het is tijd, vinden wij, om al onze oud studenten en cursisten weer eens terug te zien. En bij te praten. Het begon allemaal met de tweedaagse cursus beelddenken en de online cursussen.
Natasja en Miranda zijn daar echter niet gestopt. Het voelde steeds maar niet af. Met als gevolg dat er nu 4 online Kernopleidingen zijn en de Kernopleiding Beelddenken voor Onderwijs (7 dagen), Opvoeding en Aan het werk (beiden 5 dagen). O ja, en natuurlijk de Compacte Kernopleiding 5-daagse en dit jaar voor het eerst: de gezins3daagse.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn we nu dus onze vleugels aan het uitspreiden naar België. Genoeg dus van onze kant om jullie bij te praten. Maar wij denken dat jullie ons en elkaar ook wel wat te vertellen hebben. Tijd dus voor een terugkomdag voor iedereen die op de één of andere manier bij ons de Kernopleiding heeft gevolgd.

Heb je de datum al in je agenda genoteerd? Dan wil je nu natuurlijk wel graag weten waar je dan voor terug komt. Je kent ons en weet dat we altijd bij leren, blijven ontwikkelen. Daarom hebben we een leuk programma voor jullie:

We maken er een gezellige, leerzame dag van waarbij verbinding en delen de rode draad zijn.

Aanmelden en betalen kan via onderstaande link.