Onze Beelddenkende Brein professionals - het Beelddenkende Brein

Je kunt je ook specialiseren in Beelddenken en coach worden bijvoorbeeld. Iedereen op deze pagina heeft de coachopleiding Het Beelddenkende Brein voltooid. En wij zijn ape trots ze te mogen voorstellen. Want zij dragen op hun eigen manier ieder bij om de wereld beelddenkvriendelijker te maken. In een beelddenkvriendelijke wereld komen taal- en beelddenkers het beste tot hun recht.

Karin KeldersVerborgen Schatten

www.deverborgenschatten.nl

Regio Noord Brabant

“Verborgen Schatten” komt voort uit ervaringen met onze kinderen. Wat zijn het KANJERS om mij hier toe te bewegen hier mijn missie van te maken. De kinderen die vastlopen op school door een anders werkend brein lopen veelal een slecht zelfbeeld op. Terwijl er door in hun denken verborgen schatten zitten.

Een slecht zelfbeeld kan je je hele leven achtervolgen als je niet weet wat er dan zo anders aan je brein is. Het kan je een gevoel geven dat je dom bent of raar en je voelt je vaak niet begrepen. Verkeerde diagnoses en (school)trauma is dan ook niet vreemd. Kinderen laten dan vaak ongewenst gedrag zien. Dus of school of je kind of jij als ouder zitten met de handen in het haar. Dit is allemaal te verklaren.

Mijn kennis komt onder andere van de cursussen: Anders kijken naar gedrag en Basiskennis Basisvertrouwen & Hechting. Door de opleiding Beelddenkendebrein coach te doen bij Miranda en Natasja begrijp ik mezelf en onze kinderen nog beter: waarom we doen wat we doen. Ik ben als Beelddenker ook een ervaringsdeskundige. Hierdoor begrijp ik waarom je zo reageert en begrijp ik je frustraties.
Natuurlijk kunnen ook volwassenen die vastlopen in hun werk zichzelf beter gaan begrijpen.
Waardoor je beter functioneert en meer werkplezier zal gaan ervaren. Hooggevoeligheid gaat samen met beelddenken. De dominatie profielen die daarbij horen zegen veel over hoe je leert. Ook de verbindende communicatie die we met elkaar mogen ontdekken zal maken dat er deuren open gaan.

Ik zeg JA tegen het beelddenkende brein en alle (on) mogelijke diversiteiten, en wat het met zich mee brengt. Je gaat jezelf begrijpen, en jouw verborgen schatten naar de voorgrond  verplaatsen. Zodat alles samen valt en leren leren ook voor jullie vanzelfsprekend mag worden. Want dat is goed voor een krachtige samenleving. Met juist allemaal unieke mensen


Brenda KestelooBESEM

www.besem.nu

Regio Achterhoek

BESEM Creatief therapeut en (burn-out) coach

Vakgebied: creatieve therapie – ACT® metingen- coaching

Ben jij op zoek naar een manier om jezelf te vinden? Ik bied een uniek pakket opties in mijn praktijk en werk met een ACT®-model voor analyse van natuurlijke en aangeleerde competenties. Hierdoor krijg je snel inzicht in waar je op leegloopt of waar je door opbloeit. Ook zie je bijvoorbeeld welk werk bij jou past. Ik geef uitgebreide rapporten en bespreek verder trajecten om oude pijn te verwerken of je te verbinden met je ware zelf, zodat je je echt gelukkig gaat voelen.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen met Creatieve Therapie. Mijn trajecten zijn holistisch en kan ik ondersteunen met het inzetten van Bach-remedies voor het verbeteren van de gemoedstoestand en volg een opleiding natuurgeneeskunde. Als gelukscoach gebruik ik mijn intuïtie en gevoel want dit past bij mij. Ik ben recht door zee en wil graag mensen inspireren die ook authentiek willen zijn en zich gelukkiger willen voelen.

Ik heb bij Miranda en Natasja leren werken met de dominantie profielen. Op deze manier kan ik snel uitfilteren op welke manier jij het beste leert. 
Dit heeft veel invloed op je hele wezen, dit neem ik mee in al mijn coachingstrajecten. 

Ik bied een kosteloze (online)meeting voor meer informatie.