Kernopleiding Aan het werk - het Beelddenkende Brein

Kernopleiding beelddenken overzicht Aan het werkopvoeden onderwijs

Welkom bij de kernopleiding beelddenken.
De kernopleiding Beelddenken bestaat uit meerdere opleidingsdagen met elk een eigen thema. Het centrale uitgangspunt is het dominantieprofielen en de verschillende vormen van informatieverwerking bij kinderen en volwassenen. Daarnaast besteden we aandacht aan hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, neurodiversiteiten en genderdiversiteiten; onderwerpen als stress, burn-out en bore-out, verbindende communicatie en anders kijken naar gedrag komend verspreid over de opleidingsdagen ook aan bod.

Elke opleidingsdag geeft theoretisch kennis en aanwijzingen zodat alles direct toepasbaar is in de praktijk. De kernopleiding Beelddenken Aan het werk is er voor job- en re-integratie coaches, zorgpersoneel, werkgevers, teamleiders, managers of gewoon voor jezelf. Iedereen die met mensen werkt, krijgt te maken met het verschil in informatieverwerking van mensen.

Volwassenen

Wil je de Kernopleiding Beelddenken voor jezelf doen, voor je eigen ontwikkeling, kies dan ook voor de Aan het werk variant. Dat is dan 5 dagen. Eventueel kun je de 7 daagse nemen zodat je ook het eea van rekenen en taal meekrijgt. Die twee dagen zijn erg gericht op het onderwijs, maar kies je de Aan het werk variant dan vervangen we een gedeelte van de kennis door persoonlijke coaching van Miranda.

Dit maatwerk² traject heeft als extra een coachingssessie die nadat de Kernopleiding voltooid is ingezet kan worden om de ingezette processen tijdens de opleiding nog wat handvatten te geven. Uiteraard is het mogelijk om langer coaching te krijgen van Miranda, maar dat zit niet bij de prijs bij in.

De Kernopleiding Beelddenken speciaal voor jouw bedrijf

De kernopleiding Beelddenken is dus zeker ook geschikt voor de mensen die werken uw bedrijf, organisatie of uzelf als werknemer/werkgever.
Bedrijven en organisaties zijn er in heel veel soorten en maten. Voor hen stellen we graag een passend pakket samen zodat het precies past bij uw wensen en mogelijkheden. Daarbij valt te denken aan: meer dan 1 cursus voor je medewerkers, ondersteuning voor je team of de combinatie van een fysieke en online cursus. Of hulp bij het implementeren van de tools in je bedrijf of organisatie. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op voor een passend aanbod.

Aanbod bedrijven, organisaties en scholen

U heeft interesse in Het Beelddenkende Brein, en heeft een passend aanbod nodig:

MM slash DD slash JJJJ
Naam contactpersoon(Vereist)
Ik heb interesse in de volgende online cursus:

Geef hier aan in welke cursus u interesse heeft. Wilt u meer dan één van dezelfde cursus of combinaties, kunt u dat helemaal onderaan aangeven.
Ik heb ook interesse in: