Kernopleiding 5-daagse - het Beelddenkende Brein

De Kernopleiding Beelddenken bestaat uit meerdere opleidingsdagen met elk een eigen thema. Het centrale uitgangspunt is het dominantieprofielen en de verschillende vormen van informatieverwerking bij kinderen en volwassenen. Elke cursusdag geeft theoretisch kennis en aanwijzingen zodat alles direct toepasbaar is in de praktijk. Voor leerkrachten, docenten, zorg coördinatoren, job- en re-integratie coaches, zorgpersoneel, werkgevers en ouders. Iedereen die met mensen werkt krijgt te maken met de verschillende informatieverwerking van mensen.

Kernopleiding 5-daagse

Iedereen maatwerk geven lukt niet, hoe graag we dat ook willen. Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om de cursusdag op de vrijdagen te volgen, en ook niet iedereen fan is van een online cursus volgen, hebben we besloten om ieder jaar in augustus een 5-daagse te organiseren, waarin we een combinatie maken van zelfstudie en onze uitleg. Vijf dagen achter elkaar is best pittig, maar zeker wel te doen.

De onderwerpen deze dagen zijn:

  • Dominantieprofiel
  • Hooggevoeligheid
  • Hoogbegaafdheid
  • Neurodiversiteiten
  • rekenen en taal voor beelddenkers

Kosten: € 1450,– p.p. (ex BTW)

Overnachting in de regio is voor eigen verantwoordelijkheid en rekening. Er is voldoende, dus dat zal zeker lukken. Bij vragen kun je ons altijd mailen.

Minimum aantal deelnemers is 4, maximum aantal deelnemers is 8. De cursus vindt plaatst in ons KIK-atelier in Gaanderen.


Kernopleiding 5-daagse: