Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 1.700,00
Begin

Coachopleiding voor (beginnend) coaches, teamleiders en andere professionals

Wil jij graag als coach aan de gang met kinderen en volwassenen die anders denken en leren? Wil jij beginnen met een gedegen kennis van het opgroeiende brein? Pubers helpen om sterker in hun schoenen te staan? Maar ook hun ouders helpen hun kinderen te kunnen helpen en natuurlijk zichzelf?
Volg dan deze coachopleiding!

Of werk jij nu al met kinderen of volwassenen, bijvoorbeeld als teamleider, en wil jij door het totale aanbod van deze coachopleiding jouw eigen kwaliteiten en vaardigheden uitbreiden zodat jij bijvoorbeeld als teamleider, manager of directeur nog beter in staat bent vrij snel tot de oorzaak van de problemen binnen je bedrijf, organisatie of team te komen? In deze opleiding komt namelijk alles samen wat wij als Beelddenkend Brein te bieden hebben. Beginnend bij jezelf: wie ben je, wat kun je en wat heb je nog nodig om optimaal jezelf te kunnen zijn. En dus optimaal te functioneren? En hoe zorg je ervoor dat anderen, die onder jouw verantwoordelijkheid vallen, datzelfde bereiken? Coach zijn of coachend werken is veel meer een begrip dan een beroep. En daarom dus waardevol voor iedereen die als taak heeft het beste uit de ander naar boven te halen.

De opleiding is persoonlijk en maatwerk zodat iedereen het kan toepassen in zijn of haar werk. Wij voorzien je van de nodige basiskennis en gaan samen op zoek naar de coach, de leider die jij bent. Als je bij ons de cursus gevolgd hebt, kun je op deze website komen te staan zodat wij altijd klanten naar jou kunnen doorverwijzen. De basiskennis die wij leveren is een voldoende basis om aan de slag te gaan in je eigen praktijk en biedt voldoende ruimte om je eigen stempel erop te drukken. Uiteraard kun je deze opleiding ook ter ondersteuning van je huidige of een andere baan gebruiken. Geen vaste methode maar veel inzichten in hoe het beelddenkende brein kàn denken. Want ieder mens is uniek en heeft een andere benadering nodig. Daarom dat wij maatwerk leveren: een stukje verzorgen wij, de rest doe je zelf. Door de mogelijkheden die wij bieden binnen deze opleiding kan iedereen z’n eigen pad volgen.