Van 5 tot 9 augustus geven wij weer de complete Kernopleiding in 5 dagen. Dus al onze kennis en kunde komt in 5 dagen voorbij. Gecompact, dat dan wel. Daarom noemen wij het ook wel de Compacte 5-daagse Kernopleiding.

Wat zit er dan allemaal in?

  1. Dominantieprofiel, met taaldenken en beelddenken
  2. Hooggevoeligheid, met ook de verbindende communicatie
  3. Neurodiversiteiten en genderdiversiteiten
  4. Hoogbegaafdheid, met het stress-systeem en trauma verwerking
  5. Rekenen voor beelddenkers, verandermanagement
  6. Lezen voor beelddenkers, systemisch werken

Aan jou de keus: 5 dagen achter elkaar of 7 keer een vrijdag in 3 maanden.

Iedereen maatwerk geven lukt niet, hoe graag we dat ook willen. De complete Kernopleiding is 7 vrijdagen. Die verdelen we over 3 maanden zodat je tussendoor tijd hebt om de stof te laten bezinken. En dus ook vragen kunt stellen tijdens de volgende opleidingsdag. Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om de opleidingsdag op de vrijdagen te volgen, en ook niet iedereen fan is van een online opleiding te volgen, hebben we besloten om ieder jaar in augustus een 5-daagse te organiseren, waarin we een combinatie maken van zelfstudie en onze uitleg. Vijf dagen achter elkaar is best pittig, maar zeker wel te doen.

In 5 dagen achter elkaar zes dagen Kernopleiding Beelddenken.

Meer info: https://beelddenkendebrein.nl/kernopleiding-5-daagse/

De kosten zijn €1450,– Bij de prijs inbegrepen zijn: Beelddenkend Brein methode en materialen; lunch en onbeperkt koffie / thee/ fris, versnaperingen tussendoor.

Van de boeken “Allergisch voor moeten” en “Beelddenkers als kwartjes vallen” verwachten wij dat je ze gelezen hebt. Deze zijn voor eigen rekening.

Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal 8.