Beste Natasja en Miranda,

Hartelijk dank voor de Mini-cursus Beelddenken.
Het ziet er mooi en verzorgd uit.
Ik ga het bestuderen en er mijn voordeel mee proberen te doen.

Met vriendelijke groeten,

Otto


Beste Miranda en Natasja,

Dank voor jullie uitleg. Ik hoop dat de school meegaat in het advies van de orthopedagoog. Haar advies komt overeen met wat jullie adviseren. Ik wacht dat even af en hoe dat loopt. Ik weet jullie zeker te vinden voor nadere hulp. Ik merk zelf dat ik didactisch niet goed genoeg onderlegd ben.

Groeten en dank,

Claudie

Ps ik vind het zelf heel irritant dat mensen dat doen en daarom twijfelde ik of ik het zou zeggen. Ik dat dat in de minicursus een paar tikfouten staan. Mag ik jullie daarop wijzen? Als kleine tegenprestatie voor jullie steun.

(Niemand is perfect, dus wij ook niet. Wij vinden het dus erg fijn als we dit soort aanwijzingen krijgen. 😉 )