Brenda Kesteloo (heeft de Kernopleiding Beelddenken afgerond):
Ik heb al meerdere mensen mogen helpen met de dominantieprofielen. Volgende week heb ik een meeting met een student, die ik getest had, en er ging een wereld voor haar open. Plotseling snapte ze waarom ze zo vaak vastliep.
Daar dacht ik vannacht over na. Ik zou graag een presentatie willen geven hierover aan de docenten en het bestuur van de opleiding waar ik deel van uitmaak. Is het mogelijk om ook deze sheets te delen? Ik maak er dan mijn eigen presentatie van, met bronvermelding van jullie, als jullie dat goed vinden. Dit is echt nieuws wat de wereld in moet!

(Natuurlijk mag zij onze sheets gebruiken ;-))


Ik wil je bedanken voor je cursus. Alles wat je beschrijft steeds is zo normaal voor ons dat ik het niet eens weet te benoemen. Zeker niet zo in detail geanalyseerd stap voor stap met veel dwarsverbanden. Ik en mijn zoon leven dit gewoon, het is ons normaal. Ik begrijp niet hoe jij in staat bent geweest alles zo in detail neer te schrijven. Ik hoop dat veel leerkrachten het begrijpen. Clara


Karin (Beelddenkend Brein coach): Wat zijn jullie gedreven! Het is aanstekelijk. Zoveel kennis en ervaring die jullie in de cursussen delen. Makkelijk dat het beelddenk vriendelijk is opgezet😊
Trots en dankbaar dat jullie op mijn pad gekomen zijn. 👌


Heleen is Jobcoach en deed de voorloper van de Kernopleiding:
Ik ben nog dagen na de curusus bezig geweest om alle info te verwerken in mijn hoofd. Het heeft echt wat met me gedaan. Ik vind jullie kennis zo ontzettend waardevol! Ik merk dat ik nu anders naar mensen kijk. Tijdens het luisteren observeer ik een spreker en probeer in te schatten of het een taal- of een beelddenker is. Komende week heb ik een afspraak met een van mijn coachees en ga met haar onderzoeken of zij een taal- of een beelddenker is. Ik merk dat ik dat aan de ene kant spannend vind, maar aan d eandere kant ook erg nieuwsgierig ben of mijn vermoeden bevestigd gaat worden. En als het bevestigd wordt, wat dan? Wat ga ik dan adviseren?
Best lastig, maar o zo boeiend!
Ik heb al aardig wat pr gemaakt voor jullie en menig collega reageerde geïnteresseerd, dus hopelijk komt er vanuit de Belastingdienst binnenkort een verzoek om een voorlichting te komen verzorgen! In ieder geval wil mijn directe collega je boek graag lezen, als ik hem uit heb.
Ik zie de andere uitgewerkte dominantieprofielen graag tegemoet als je ze af hebt.

Succes met jullie mooie missie en hopelijk tot ziens!