Mijn naam is Christel. Ik wil je bedanken voor het inzicht dat je me hebt gegeven.
Ik weet eigenlijk al heel lang dat ik anders denk. Misschien al wel vanaf voordat ik naar de basisschool moest. Ik wilde écht niet, heb staan huilen op het schoolplein. Daarna heb ik school altijd verschrikkelijk gevonden. Ik voelde me dom. Ik kon slecht lezen en was ontzettend onzeker. Die onzekerheid is altijd zo gebleven.
En al die tijd huppel ik gewoon door het leven. Mensen zullen mij niet snel typeren als zoekend, maar toch was ik dat wel.
Toen ik jouw eerste podcast hoorde (ik denk een maand geleden) vielen alle puzzelstukjes op z’n plek. Ik ben rechtsdenkend!! Hoe mooi is dat!


Lieve Natasja en Miranda,

Afgelopen half jaar hebben we veel van jullie mogen leren. We hebben onszelf beter leren kennen en dit zo goed mogelijk vertaald naar ons project.
We willen jullie enorm bedanken dat jullie achter ons staan en hebben geholpen bij dit mooie proces.

Dikke kus Rhawina en Hilke.

(Deze twee kanjers zijn afgestudeerd op het boek “Beelddenkers, als kwartjes vallen!”. Zij hebben d.m.v. Domi&Nantie Pabostudenten kennis laten maken met het dominanitieprofiel. Dankzij hen is Miranda nu bezig met een prentenboekenserie over Domi&Nantie. En gaat de verspreiding van wat beelddenken echt is verder op de Pabo’s. Bedankt, lieve dames!)